Visste du at det er mulig å legge inn flere kort i Vipps? Og at flere og flere nettsteder og apper tilbyr dette som betalingsmetode? Vi anbefaler derfor at du registrerer kredittkortet fra oss i Vipps slik at du raskt, trygt og enkelt kan handle på nett.  


Noen av fordelene med å registrere kredittkortet ditt i Vipps:

 • Det er raskere og enklere. Du slipper å legge inn kodebrikke, sikkerhetskode og utløpsdato hver gang du handler noe på nett når du legger inn kredittkortet fra oss i Vipps.
 • Det er tryggere. Belaster du kredittkortet når du vippser på nett, får du gode reklamasjonsrettigheter dersom du oppdager ukjente transaksjoner, eller opplever feil ved leveransen fra butikken.

  Og du, husk at reklamasjonsretten er ikke gjeldende dersom du vippser med kredittkortet til privatpersoner. Da antas overføringen å være en vennebetaling, ikke et kjøp.

 • Du har mer kontroll. Når du får tilsendt fakturaen kan du dobbeltsjekke at alt stemmer før du betaler – dermed har du mer kontroll over beløpet som trekkes og du kan få en ekstra betalingsutsettelse på inntil 45 dager.

 

Slik legger du til kredittkortet ditt i Vipps:

 1. Gå til profilen din
 2. Velg "Kort og konto"
 3. Legg til nytt kort eller konto
 4. Fyll inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode
 5. Trykk "Registrer"
   

Slik betaler du med kredittkort når du skal vippse:

 1. Trykk på VISA- eller Mastercard-logoen til venstre for "Send"-knappen, og velg kredittkort før du trykker «Send»
 2. Hvis du ikke velger kort, vippser du fra det kortet du har merket som favoritt